20. 10. 2023

Razširjena ponudba vodnih filtrov ATLAS

VODNI FILTRI ATLAS – NOVOSTI

Z veseljem sporočamo, da smo našo ponudbo filtrov za vodo še dodatno razširili z nekaterimi novimi izdelki in sicer:

  • Samočistilni vodni filter ATLAS HYDRA DS – filtrirno ohišje s prilagodljivim adapterjem, ki omogoča, da ga namestimo na vertikalne ali horizontalne linije dimenzij 3/4″ ali 1″
  • Samočistilni filter ATLAS HYDRA DS MPMagnetni filter za kovinske nečistoče ATLAS FDM-2 – vodni filter za zaščito toplotnih črpalk in drugih sistemov ogrevanja, ki z magnetom iz vode izloči raznovrstne kovinske nečistoče.

Magnetni filter za vodo ATLAS FDM

 

  • Samodejni izpiralni ventil ATLAS K-MATIC – elektromagnetni ventil s časovnikom, ki omogoča samodejno izpiranje samočistilnih filtrov glede na nastavljen časovni interval (12h/24h/7dni/15dni/30dni). Odlična rešitev za brezskrbno izpiranje vašega vodnega filtra.

Samodejni ventil za samočistilne filtre - ATLAS K MATIC

  • Nadpultni filter za vodo ATLAS DEPURAL – najhitreje in najenostavneje do kakovostne pitne vode. Nadpultni filtri DEPURAL so enostavni za montažo (s priloženim adapterjem jih le povežemo na izliv armature), v kombinaciji s kombiniranimi filtrirnimi vložki pa učinkovito odstranjujejo tako mehanske nečistoče, kot tudi klor, pesticide, nitrate in izboljšujejo okus, vonj in kakovost vode. Tok vode lahko na priloženem adapterju po želji usmerimo skozi filter ali mimo filtra, ter tako podaljšamo življensko dobo filtrirne kartuše.

 

Nadpultni filter za vodo ATLAS DEPURAL

 

Za kakršnakoli vprašanja v povezavi z novimi izdelki ali filtracijo vode nasploh, smo zmeraj na voljo na naših kontaktnih podatkih, kjer vam bomo z veseljem pomagali in svetovali. Vse izdelke boste našli v ponudbi, ki si jo lahko ogledate s klikom na spodnjo povezavo. Vabljeni!

Vabljeni tudi k ogledu celotne ponudbe vodnih filtrov ATLAS, ki jo najdete TUKAJ.