O nas

Zagotovo se mnogi izmed vas še spominjate 90ih let prejšnjega stoletja; informacijska tehnologija je pričenjala svoj zmagovit pohod, na radijskih valovih je dnevno odmevala znamenita »Macarena«, govorilo se je o koncu sveta ob prelomu tisočletja in veljalo je prepričanje, da so leteči avtomobili tokrat resnično oddaljeni le še nekaj let.

90ta so minila kakor hitro so prišla; občasno še zmeraj ujamemo zvoke »Macarene«, svet se ni končal in avtomobili skoraj 30 let kasneje še naprej ostajajo na trdnih tleh. Na trdnih tleh pa ostaja tudi naše podjetje, Vodotehna, d.o.o., ki je bilo ustanovljeno prav leta 1990 na temeljih poštenosti, zagnanosti in družinskih vrednot.

Podjetje Vodotehna tako danes že 30 let deluje na področju uvoza in distribucije inštalacijskega materiala za vodovod in druga področja. Naša ponudba tako zajema:

  • Vodovodni material
  • Material za ogrevanje
  • Vodne filtre
  • Sanitarno keramiko
  • Bojlerje
  • Prezračevalno tehniko

Proizvodi, ki jih uvažamo in distributiramo so plod dela priznanih proizvajalcev kot so: FERRERO, RASTELLI, ATLAS, IMIT, STYLEBOILER, ELBI, RACCORDERIE METALLICHE, BONOMINI, WATTS, LATORRE, SITEM, ITALTECNICA, ANCO, SANIT, ROCA, MARLEY, GEBO, SLOVARM, FERMES, ROSAN, KONČAR….

Ob tem tržimo tudi proizvode domačih proizvajalcev kot so HENKEL, SELTRON, KOVINA, LIVARNA TITAN, HIDRA, WEGGA, LIV in drugi.

Specializiramo se predvsem za oskrbovanje TRGOVSKIH PODJETIJ na debelo in drobno, ter MONTAŽERSKIH PODJETIJ. V naših poslovnih prostorih pa prav tako z veseljem postrežemo tudi KONČNIM ODJEMALCEM.

Naj se ob tej priložnosti zahvalimo vsem našim zvestim odjemalcem in prisrčno pozdravimo tiste, ki nas obiskujete prvič. Želimo vam prijetno uporabo naših spletnih strani, v primeru kakršnihkoli vprašanj ne čakajte, temveč nas kontaktirajte na info(afna)vodotehna.si ali 02/33-04-380 in z veseljem vam bomo pomagali. Prav tako ste zmeraj dobrodošli v naših poslovnih prostorih na Miklavški cesti 62, 2311 Hoče (PON-PET med 07:00 in 15:00 uro).