Zastopstvo

 

Livarna Titan-Kamnik ima dolgoletno tradicijo ulivanja in obdelave ulitkov, saj se je proizodnja začela že leta 1933.

Pocinkani fitingi Titan so tako danes prepoznavni kot eni izmed najzaneslivejših na trgu in so v celoti proizvedeni v Sloveniji, le-te pa boste našli tudi v naši ponudbi, saj smo eden izmed zastopnikov livarne Titan za slovenski trg.

Podjetje ATLAS Filtri se ponaša z več kot 40 letno tradicijo na področju filtracije in priprave vode. Glavni obrat podjetja se nahaja v Italiji, kjer podjetje proizvaja najrazličnejše vodne filtre, vložke in druge rešitve za pripravo vode.

Podjetje ATLAS danes velja kot vodilno podjetje na svojem področju, saj svoje izdelke trži na več kot 90 trgih širom sveta, med drugm tudi v Sloveniji, kjer jih zastopamo tudi sami.

Začetki podjetja Bonomini segajo vse v leto 1976, s proizvodnjo sifonov, cevi, spojev in drugih izdelkov za vodovodne inštalacije pa so pričeli leta 1984.

Podjetje svoje izdelke proizvaja v Italiji in svojo proizovdnjo temelji na zagotavljanju kakovosti in sledenju najnovejšim trendom in tehnologiji na trgu.

V širokem asortimanu podjetja se danes tako nahajajo klasični sifoni, samočistilni sifoni, kromirani sifoni, sifoni za umivalnike in bideje, ter mnogi drugi.

Italijansko podjetje ANCO se ukvarja s proizvodnjo krogelnih in kotnih ventilov. Podjetje ima do danes že dolgoletno tradicijo, kar se odraža na kakovosti njihovih izdelkov.
Začetki podjetja IMIT segajo vse v leto 1917 v Turinu v Italiji, ko je pričelo s proizvodnjo manometrov. Leta 1950 je podjetje pričelo s proizvodnjo termostatov in si do leta 1980 na trgu utrdilo položaj kot eno izmed vodilnih podjetij na področju elektronske opreme za uravnavo temperatur.

Podjetje še danes prisega na kakovost, najnovejše tehnološke trende in zagotavljanje delavcu in okolju prijazne proizvodnje.

Podjetje Italtecnica se s proizvodnjo tlačnih stikal in elektronskih naprav ukvarja že od leta 1982 in tako že 35 let oskrbuje trg z inovativnimi izdelki.

Podjetje danes tako proizvaja tlačna stikala, plovna stikala in druge elektronske naprave za električne črpalke in je prisotno na mnogih trgih, eden izmed teh je tudi Slovenija, kjer smo njihovi zastopniki.

Podjetje Rastelli je nastalo v 50-ih letih prejšnjega stoletja, z obrtniškim obdelovanjem medenine in brona. S pojavom novih trendov v 70-ih letih se je podjetje usmerilo v proizvodnjo izdelkov kot so krogelni ventili, zasuni, poševnosedežni ventili, Y filtra in mnogi drugi.

Današnja proizvodnja podjetja Rastelli se v celoti nahaja v Italiji, v mestecu Invorio, od koder svoje izdelke, ki veljajo za kakovostne in izredno zanesljive, trži širom sveta.

Sanitarna keramika ROCA danes uživa svetovno prepoznavnost. Začetki španskega podjetja segajo v leto 1917, leta 1999 pa je s prevzemom podjetja LAUFEN postalo vodilno podjetje na področju sanitarne keramike in svoje izdelke danes trži že na 170-ih trgih širom sveta s pomočjo 78 lastnih proizvodnih tovarn.

Podjetje ROCA je danes deležno mnogih priznanj in nagrad, kar dodatno potrjuje kakovost njihovih izdelkov. Izdelkov podjetja pa ne odlikuje le njihova kakovost, temveč so umivalniki, bideji, straniščne školjke, tuš kadi, pisoarji, ter kopalniško pohištvo zmeraj v koraku s časom in sledijo najnovejšim trendom v tehnologiji in dizajnu.

Društvo Končar – gospodinjski aparati je nastalo z združitvijo društev Končar – štedilniki in Končar – mali gospodinjski aparati leta 1998.

Podjetje se danes tako ukvarja s proizvodnjo najrazličnejših gospodinjskih aparatov kot so bojlerji, hladilniki, štedilniki itd., ki jih v celoti proizvajajo v lastni tovarni na Hrvaški v Zagrebu.

Italijansko podjetje Styleboiler je že 50 let specializirano za proizvodnjo bojlerjev in druge opreme za gretje vode. Pot podjetja se je pričela v Veroni, danes pa le-to posluje širom sveta.

S svojim izdelki neprestano sledi najnovejšim trendom, v njihovi ponudbi pa se danes tako nahajajo klasični električni bojlerji, kombinirani bojlerji, ležeči bojlerji, INOX bojlerji, kot tudi bojlerji na drva.

Ustanovitev podjetja Raccorderie Metalliche sega v leto 1970, v Italijansko mesto Levata. Začetki proizvodnje so zajemali predvsem varilne loke in galvanizirane spojke.

Podjetje je skozi leta neprestano širilo svojo ponudbo in prisotnost na trgih po svetu, danes pa njihov asortima zajemajo šivni in brezšivni varilni loki, pocinkan cevni pribor, cevna držala, pocinkani struženi fitingi in mnogi drugi izdelki.

Celotna proizvodnja podjetja se še danes nahaja v Italiji, kar jim omogoča zagotavljanje najvišjih standardov in kakovosti svojih izdelkov.

Z začetki v letu 2002, SITEM velja za mlado in dinamično podjetje, specializirano za področja hidravlike, termohidravlike in pnevmatike. S pomočjo različnih nemških in švicarskih dobaviteljev in celotno proizvodnjo v Italiji, podjetje uspešno izdeluje kakovostne in izredno natančne merilne inštrumente kot so termometri, manometri, termomanometri za domačo in industrijsko rabo.
Podjetje WATTS zagotovo velja za eno izmed podjetij z najdaljšo tradicijo, saj njegovi začetki segajo vse v leto 1874. Do danes je podjetje svojo prisotnost razširilo na večino trgov sveta, kjer zagotavljajo kakovostne rešitve na področju vodovodnih in ogrevalnih inštalacij, med drugim njihovo ponudbo sestavljajo tudi reducirni ventili za zmanjševanje pritiska, nepovratni ventili, bypass ventili, oljni filtri in drugi.
Podjetje ELBI je bilo ustanovljeno leta 1965 blizu Padove v Italiji. Do danes ima že več kot 50 letno tradicijo in izkušenj z obdelovanjem jekla in proizvodnjo najrazličnejših izdelkov s področja termohidravlike. Skozi leta je podjetje širilo svojo prisotnost tako na Evropskih kot drugih globalnih trgih in je kasneje ustanovilo tudi proizvodnjo v ZDA.

V širokem asortimanu podjetja najdemo tudi ekspanzijske posode za centralno ogrevanje, ekspanzijske posode za sanitarno vodo, kot tudi ekspanzijske posode za solarne sisteme, katere na slovenskem trgu tržimo tudi sami.

GEBO fitingi LOGO Podjetje GEBO je na trgu prisotno že več kot 70 let in velja za izumitelja danes vsem poznanih fitingov iz temprane litine, ki so leta 1936 predstavljali revolucijo na področju vodovodnih inštalacij, saj so omogočili povezovanje železnih cevi brez potrebe bo varjenju ali rezanju navojev.

Sedež podjetja se danes nahaja v Nemčiji, med tem ko svoje izdelke proizvajajo v tovarni na Poljskem. Danes je prisotno na velikem številu trgov in je prepoznavno predvsem po izdelkih kot so pocinkani fitingi, črni fitingi, alkaten fitingi, hitre pocinkane spojke in mnogih drugih.

Podjetje Kan-Therm že od leta 1990 svoj položaj gradi na temeljih strokovnosti, inovativnosti, kakovosti in razvoja. Do sedaj je prisotno na 68 trgih širom sveta, s proizvodnim obratom na Poljskem. Podjetje se specializira za proizvodnjo najrazličnejših vodovodnih in ogrevalnih napeljav najvišje kakovosti. Njihovi proizvodi tako zajemajo alumplast cevi in fitinge, kot tudi druge sisteme press fitingov in sistemov talnega gretja.